Cookies & Privacy

Cookie instellingen

Cookies zijn tekstbestandjes die op de computer van de bezoeker van de site worden opgeslagen en die analyse van het gebruik van de website door de bezoeker mogelijk maken.

Op deze website wordt alleen gebruik gemaakt van strikt noodzakelijke, functionele en analytische cookies, die volledig zijn geanonimiseerd. Deze cookies garanderen de werking van functies, die nodig zijn om onze webpagina’s te kunnen gebruiken zoals ze bedoeld zijn. De cookies verzamelen informatie over de manier waarop een bezoeker de website gebruikt. We gebruiken deze informatie om te meten hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke pagina’s zij bekijken om de aantrekkelijkheid, content en functionaliteit van onze pagina’s te verbeteren.

Google Analytics

We maken gebruik van cookies van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Ireland Limited. Google Analytics wordt op onze website uitsluitend gebruikt met de extensie “_anonymizeIp()”. Deze extensie zorgt voor anonimisering van het IP-adres door het in te korten, dat sluit directe persoonlijke verwijzingen uit en wordt niet samengevoegd met andere gegevens van Google.

Het verzamelen en opslaan van het IP-adres en de door cookies gegenereerde data kun je op elk gewenst moment weigeren. Je kunt je altijd afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarvoor kun je de browser plugin downloaden en installeren. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Met onze cookie instellingen verzamelen we dus alleen geanonimiseerde informatie, zodat de cookies je bewegingen op andere websites niet kunnen volgen. We plaatsen, verzamelen, delen en verkopen dan ook géén marketing cookies/ tracking cookies aan derden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Op deze website kan embedded inhoud getoond worden, zoals een Twitterfeed blog, als je op de specifieke link klikt.

De websites die eigenaar zijn van deze embedded inhoud kunnen wel data verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze embedded inhoud monitoren.

Privacy verklaring

Als je het contactformulier gebruikt, worden de ingevulde gegevens verzameld, het IP-adres dat je gebruikt en de browser gebruikersagent-string om spam beter te kunnen opsporen. Hierbij gaat het dus om privacy gevoelige persoonsgegevens, die je actief verstrekt door het contactformulier in te vullen, via de correspondentie of telefonisch.

Eureka Research & Consultancy acht een zorgvuldige omgang met deze gegevens van groot belang. Wij delen je persoonsgegevens dan ook niet met andere partijen en bewaren deze maximaal 2 jaar.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je persoonsgegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens Eureka Research & Consultancy van je heeft, kunt je altijd contact opnemen. Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming bewaren persoonsgegevens.

Je kunt om een exportbestand vragen van de persoonlijke gegevens, die je hebt ingevuld op deze website. Je kunt ook vragen om persoonlijke gegevens, die we van je hebben ontvangen, te corrigeren dan wel te laten verwijderen. Geef dan duidelijk aan wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Hieronder vallen niet de gegevens die verplicht bewaard moeten worden in verband met administratieve of wettelijke doeleinden (zoals bijvoorbeeld de Belastingaangifte). Neem daarvoor contact op.

Klacht indienen

Als je vindt dat Eureka Research & Consultancy niet op de juiste manier met je persoonsgegevens omgaat, dan heb je ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Anita Cox, Eureka Research & Consultancy, Amsterdam
anita@eureka-rc.nl
+31 (0)6 2122 8979